Maak kennis met Digitaal Strateeg Anne!

We stellen je graag voor aan Anne van Antwerpen, het nieuwste lid van ons MarCom-team. Als Digitaal Strateeg begeleidt ze klanten naar ijzersterke concepten en zet daarnaast Novaware nog steviger in de markt.

Dit is Digitaal Strateeg Anne aan het werk

Novaware was niet helemaal vreemd voor Anne. Jaren geleden schreef ze een blog voor ons, nog daarvoor deed ze samen met CEO Martijn een project voor de Provincie Overijssel. Straks kent Anne alles wat we doen op haar duimpje, want sinds 24 juni 2024 is ze aan de slag als Digitaal Strateeg en Teamlead MarCom.

"Hoe zorgen we ervoor dat de website goed converteert?"

Digitaal Strateeg en Teamlead MarCom

Als Digitaal Strateeg leidt Anne klanten door de conceptsprint en denkt ze mee in de optimalisatie van SEO en marketing voor klanten. Als Teamlead MarCom gaat ze samen met haar team Novaware nog steviger in de markt zetten zodat Novaware de beste digital agency van de regio wordt!

“Ik kijk heel erg uit naar de conceptsprints, omdat ik geloof in de waarde van klantgericht werken. Tijdens een conceptsprint ontwerpen we niet alleen samen met onze klant, we kijken ook naar de behoeften en wensen van de eindklant. Wat willen ze? Wat hebben ze nodig? Hoe zorgen we ervoor dat de website goed converteert? Door ook naar die vragen te kijken, creëer je een website die aansluit bij onze klant én de eindklant.”

Anne in haar vrije tijd

In haar vrije tijd houdt ze ervan om vooral creatief bezig te zijn. Ze doet van alles, maar schilderen, tekenen en collages maken het meest. Anders is ze het liefst de hort op met haar vriendinnen of in hun VW-busje met haar man. Lekker toeren door Europa: heerlijk!

"Ik verken graag nieuwe horizonnen en dat is in mijn werk als Digital Strateeg niet anders."

Wil je ook hier werken?

Heb je zin om samen met je collega's projecten te ontwikkelen waar klanten lyrisch over zijn? Check de vacatures. Vind je niet de vacature waarnaar je op zoek bent? Een open sollicitatie wordt ook gewaardeerd.
Lees meer
Meer over Wil je ook hier werken?