Maak kennis met Finn & Daphne

We stellen je graag voor aan onze nieuwe aanwinsten. Daphne versterkt ons front-end team en Finn gaat aan de slag als design stagiair. In deze blog stellen we ze even voor!

Daphne en Finn in een werkoverleg

Maak kennis met Daphne

Als front-end ontwikkelaar werkt Daphne hard aan de ontwikkeling van nieuwe en bestaande Umbraco websites. Naast het ontwikkelen heeft Daphne diepgaande kennis van UX-design en zet zij zich volledig in om de ultieme gebruikerservaring te creëren. Haar streven? Elke interactie naadloos en gebruiksvriendelijk maken.

Avontuurlijk en creatief

In haar vrije tijd zit Daphne zeker niet stil. Zo gaat ze vaak boulderen, doet ze aan scouting en gaat ze het liefst kamperen of reizen. Daarnaast is ze graag creatief bezig met het maken van eigen muziek en games. Zo mixt ze avontuur met een flinke dosis creativiteit! 

"De combinatie van programmeren en ontwerp is altijd een puzzel om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor zowel de gebruiker als de ontwikkelaar" Daphne

Maak kennis met Finn

Finn zit op dit moment in haar vierde jaar van de opleiding Communicatie en Multimedia aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens de laatste loodjes mag ze ontdekken hoe het is om actief te zijn in digitaal design binnen het 'echte' werkveld! Tijdens haar stage loopt Finn zoveel mogelijk mee met verschillende ontwerpaspecten van projecten.

"UX/UI Design is mijn passie omdat het een duurzaam product is, mensen gaan het ook ècht gebruiken!" Finn

Creatief bezig zijn

In haar vrije tijd is Finn graag creatief bezig; zo doet ze soms zelfstandig grafisch ontwerpopdrachten voor anderen of tekent ze in haar schetsboek. Naast al deze creatieve activiteiten, leest ze graag een goed boek op de bank. (Tips zijn altijd welkom!).